Pozemky v Heřmanově

Jindřichovice, Sokolov

Pozemek, bydlení, pozemek: 789 m2

1 490 000Kč

Kontaktujte nás
+ 5 fotky Zobrazit více

Pozemky v Heřmanově

Exkluzivně nabízíme krásné pozemky v Krušných horách.

Pozemky jsou vhodné pro stavbu vysněné chaty nebo chalupy. Heřmanov se nachází necelých 10 km od Přebuzi obklopen překrásnou přírodou. Lokalita nabízí v zimě běžecké stopy krušnohorské lyžařské magistrály nebo sjezdovky menších lyžařských středisek Bublava, Stříbrná. Pozemky jsou na okraji velmi klidné vesničky s okamžitým přístupem do přírody.

Na pozemcích o rozloze 779 m2 je zřízen přípojný bod ČEZ, pitná voda je v této oblasti řešena studnou a je potvrzeno hydrogeologem, že se jedná o oblast s výbornou dostupností spodní vody. Odpadní vody budou řešeny jímkou, případně domovní čističkou odpadních vod. Přístup na pozemky je z obecní cesty.
Dle územního plánu jsou pozemky vhodné pro výstavbu rodinných domů venkovského typu. Výšková hladina zástavby se stanovuje
max. na 2 nadzemní podlaží + podkroví. V případě zájmu jsme schopni Vám zajistit místní dodavatele pro řešení povolovacích řízení a stavebních prací.

Co naleznete v okolí: 30 min. lázeňské město Karlovy Vary, dlouhé km běžeckých tratí, v dojezdové vzdálenosti známá lyžařská střediska Plešivec, Klínovec, Boží dar, nádherná příroda s možnostmi koupání (čedičový lom Kernberg) a toulání v okolních lesích, běžná občanská dostupnost v dojezdové vzdálenosti. Tajemná méně známá místa Krušných hor jako je Sauersack.

Základní info

Adresa :
Jindřichovice, Sokolov

Charakter okolí objektu

Venkovská,Rekreační,Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Odpad, kanalizace:

Jímka

Elektro:

230V
Evidenční číslo 103
Adresa Jindřichovice, Sokolov
Cena 1 490 000Kč

Ing. Štěpán Pavelka

mobil: +420 739338207
email: stepan@berg-invest.cz

Máte otázku?

Osobní údaje