Správa rekreačních nemovitostí

Komplexní péče o Vaši nemovitost v Krušných horách včetně zajištění krátkodobých pronájmů.

Vlastníte nemovitost, plánujete akvizici, nebo vlastní výstavbu? Plánujete nemovitost krátkodobě pronajímat, anebo jen potřebujete pomoc se správou a údržbou? Jsme tu pro Vás.

Jsme největší poskytovatel komplexních profesionální služeb v Krušných horách. Spravujeme portfolio více než 200 rekreačních objektů v centrální části Krušných hor od jednotlivých apartmánů, přes chaty, chalupy až po celé apartmánové domy.

 

Nabídka služeb na klíč - Krátkodobé pronájmy bez starostí

Profi správa rezervací

Připravíme zdarma profesionální prezentaci na portálech Airbnb, Booking, e-chalupy.cz a dalších. Pro větší objekty vytvoříme webové prezentace s vlastním rezervačním systémem v rámci www.berg-portal.cz. Rezervace sami vyřídíme, zajistíme komunikaci s hosty, které sami přivítáme a ubytujeme.

Péče o Vaší nemovitost

O Vaší nemovitost budeme pečovat, zařídíme kompletní úklid, budeme měnit spotřební materiál, kontrolovat.

Nastavení a správa cen

Cenová strategie je základ úspěchu. Ve své práci se vyznáme a máme zkušenosti. Co je nejdůležitější, máme obrovské množství dat, se kterými denně pracujeme. Díky naší správě cen pro Vás zajistíme maximální výdělek.

Přehled o výdělcích

Každý měsíc Vám zašleme přehled o výdělcích, rezervacích na další období a Váš výdělek zašleme přímo na účet. Tak jednoduché to skutečně je!

Vyřídíme administrativu

Tohle by Vás nebavilo, vyřizování místních poplatků, hlášení cizinců a další administrativu za Vás vyřídíme.

Další služby

Rádi vyslechneme Vaše přání a služby nastavíme na míru. Svojí práci milujeme:) Péče o zahradu, úklid sněhu, nic není problém.

Absolutní flexibilita

Naši klienti nemají žádná omezení v užívání nemovitosti pro vlastní účely. Máme společný online kalendář, kam se vlastní termíny zaznamenají a zbytek pro Vás pronajmeme.