Správa nemovitostí

Správa rekreačních nemovitostí

Komplexní péče o Vaši nemovitost v Krušných horách včetně zajištění krátkodobých pronájmů.

Vlastníte nemovitost, plánujete akvizici, nebo vlastní výstavbu? Plánujete nemovitost krátkodobě pronajímat, anebo jen potřebujete pomoc se správou a údržbou? Jsme tu pro Vás.

Jsme největší poskytovatel komplexních profesionální služeb v Krušných horách, pod názvem Pro-chalupy spravujeme portfolio více než 50ti rekreačních objektů v centrální části Krušných hor od jednotlivých apartmánů, přes chaty, chalupy až po celé apartmánové domy.

NABÍDKA SLUŽEB NA KLÍČ POTŘEBÁM NAŠICH KLIENTŮ

Profi správa rezervací

Připravíme zdarma profesionální prezentaci na portálech Airbnb, Booking, e-chalupy.cz a dalších. Pro větší objekty vytvoříme webové prezentace s vlastním rezervačním systémem. Rezervace sami vyřídíme, zajistíme komunikaci s hosty, které sami přivítáme a ubytujeme.

Péče o Vaší nemovitost

O Vaší nemovitost budeme pečovat, zařídíme kompletní úklid, budeme měnit spotřební materiál, kontrolovat a hlavně pečlivě vybírat hosty.

Nastavení a správa cen

Cenová strategie je základ úspěchu. Ve své práci se vyznáme a máme zkušenosti. Díky naší správě cen pro Vás zajistíme maximální výdělek.

Přehled o výdělcích

Každý měsíc Vám zašleme přehled o výdělcích, rezervacích na další období a Váš výdělek zašleme přímo na účet. Tak jednoduché to skutečně je!

Vyřídíme administrativu

Tohle by Vás nebavilo, vyřizování místních poplatků, hlášení cizinců a další administrativu za Vás vyřídíme.

Další služby

Rádi vyslechneme Vaše přání a služby nastavíme na míru. Svojí práci milujeme:) Péče o zahradu, úklid sněhu, nic není problém.

Absolutní flexibilita

Naši klienti nemají žádná omezení v užívání nemovitosti pro vlastní účely. Máme společný online kalendář, kam se vlastní termíny zaznamenají a zbytek pro Vás pronajmeme.